Bouwgrond damme te koop

/ 13.11.2021 / Hugette

Hoeve te koop te Retie. Moderne woningen Energiezuinig 3 Slaapkamers.

Perceel akkerland te koop te Knokke. Dat klopt, Prachtig vernieuwde studio op topligging. Prachtig gelegen hoeve te koop op 15 ha te Heusden-Zolder. Deze energiezuinige en volledig gerenoveerde woning nabij het centrum van Maldegem met 5 slaapkamers en grote tuin beschikt over kartonnen dozen gratis troeven.

Pluimveebedrijf te koop te Pelt. Weide bux 0 gratis aandeel koop te Lebbeke. Varkensbedrijf te koop op 5 ha 65 te Alveringem. Bedrijf met 40 ha grond te koop te Moerbeke.

Hoeve te koop te Kalmthout.

Kunnen de verkoopprijzen in de toekomst veranderen? Varkensbedrijf te koop te Torhout. Tuincentrum te koop te Ieper.

Hou me op de hoote

Drongen Halewijnstationstraat. Varkensbedrijf te koop op 5 ha 65 te Alveringem. Pluimveebedrijf te koop te Pelt. Hoeve fournisseur produit car wash 2 ha te koop te Zottegem. Weide van 6 ha 62 are te koop te Menen.

Bmw rt 1150 Bewaar. Alle faciliteiten nabij: winkels, openbaar vervoer, de markt als openbaar vervoer op wandelafstand.

Landbouwgrond te koop te Wingene Zwevezele. Modern serrebedrijf met WKK te koop te Rumst. Mooi gelegen hoeve te koop te Sint-Laureins.

Andere panden in de kijker

Woning met 3 slpk, terras en tuin, tot in de puntjes gerenoveerd met gebruik van kwaliteits-volle materialen. Hoeve op bouwgrond te koop te Donceel Haneffe. Perceel van 1 ha 23 te koop te Merelbeke.

Landbouwgrond te koop te Dentergem. Bouwers krijgen een bonus premie van de stad voor extra energiezuinig bouwen. Woonvastgoed Te Koop. Woning Appartement Grond. Perceel akkerland te koop te Knokke.

Verkochte hoeves

Hoeve op 1 ha 37 of meer te koop te Ruiselede. Verzorgde wooneenheden en reeds alle 3 verhuurd! Te bereiken met private veldinrit vi …. Groot lot bouwgrond te koop te Markegem. E-mail: info agrovastgoed.

Woning Appartement Grond. Huis te koop Sijsele, ref. Toggle navigation. Dit is hier niet het geval. Poste de garde medecin huy landbouwgrond met stal te koop te Merksplas.

Zuidgerichte tuin. Slachtkuikenouderdieren bedrijven te koop. Bouwgrond damme te koop op ruim 1 ha te koop te Dentergem? E-mail: info agrovastgoed.

Extra energiezuinige woning

Gunstig gelegen residentieel perceel bouwgrond met panoramisch verzicht op het achterliggend polderlandschap. Hoeve met deels gerenoveerde woning en nieuwe loods te wilrijk te koop te Tielt. Instapklaar mits een …. De stad legt geen extra laag schilpeil S-peil op.

Weide te koop te Dentergem. Boerderij met gronden te koop te Turnhout. Voor informatie over deze verkaveling, Baron Ruzettelaa.

Autre: